Waarom is de juiste verpakking zo belangrijk?

juiste, verpakking, bescherming, veiligheid, GV Center, industriële verpakking

Safety first!

Één van de grootste redenen om je pakje voldoende te beschermen, is schade tijdens het transport. Het kost je niet alleen veel geld wanneer een product beschadigd wordt, maar het kan je imago ook serieus aantasten. Want wees nu eerlijk, een beschadigd pakje laat niet de beste indruk achter. Een robuuste kartonnen doos met voldoende tape, luchtkussens en papieren buffers is zeker een must om de goederen in een optimale staat bij de klant te krijgen.

Denk aan het milieu

Er komen enorm veel verpakkingsmaterialen op de afvalberg terecht. Als bedrijf kan je de afvalberg reduceren door verpakkingen te gebruiken die aansluiten op de goederen of net groot genoeg zijn. Zo moet je geen overbodig materiaal weggooien. Daarnaast kan je ook meer gerecycleerd materiaal gebruiken om het pakje op te vullen. Dit maakt ook een goed indruk op je milieubewuste klanten.

Denk aan de ervaring van de klant

Veel klanten hechten enorm veel belang aan de "unboxing experience". Geef je merk of bedrijf een boost door creatief uit de hoek te komen en je dozen of attributen te personaliseren. 
Meest Recente Posts

Wenst u meer informatie of een prijs weten? Geef een seintje en wij helpen je graag verder.

Voor je aanbevolen

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?